Sköna maj välkommen till vår bygd igen….

1:a maj idag, men så särdeles skön har den väl inte varit, fasen så kall snarare… Men det ska väl bli bättre framöver. Som det känns nu har Sankte Per hittat något på lagret som han vill bli av med. Lite har han släppt ner idag, för två gånger har det kommit vita små runda saker singlande ner ifrån himmelriket, men inte så speciellt mycket tur som var.

Sista april bjöd också på lite lurigt väder, ömsom värme, ömsom kyla. Ena stunden var det riktigt hett och andra stunden var det isande vindar som svepte förbi. När skymningen sänkte sig tände vi vår brasa, den var inte stor, men den värmde gott! Efteråt gick vi in och njöt av hemgjord god ärtsoppa och varm punch till. Oj, så gott det var! Tyvärr fick jag allt mer ont i ryggen var efter timmarna gick, men idag är det i alla fall lite bättre.

Det mest händelserika som hänt idag är väl vernissagen med en del av målarcirkelns alster. Lite märkligt känns det, inte så att jag på något sätt känner mig som en konstnär, men det var ändå rätt kul. I höst kör vi igång med en ny cirkel, det är nästan så att man redan ser fram emot att det ska bli höst!

Just nu står termometern på -5, och jag är lite kulen och tänker krypa till kojs och slå ihop mina alldeles väldigt trötta blå. God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s