Snart sommarlov…

En trött och sliten ängel har just landat med fingrarna på tangentbordet. Orkar inte kolla om modemet kommit till sans ännu, kör med det mobila så länge. Lär inte hinna i morgon heller, då blir det en ”fullknökad” och stressig dag, men med en del trevliga inslag. Då är det nämligen examensdag för äldsta barnbarnet. Mormor har slängt ihop en smörgåstårta nu på kvällskröken, hoppas det ska smaka herrn, efter ceremonin i kyrkan. Jag skulle väl tro det, för han är hungrig för jämnan den gossen. Just nu får de inte någon ordentlig mat i skolan heller, pga reparationer, så det bli nog bra. Han har rätt mycket kropp att stoppa full med mat, har då passerat min längd för länge sen, så det är inte undra på att han kräver lite. 

Vid femtiden i morse kom en blöt herre hem efter att ha tillbringat natten på vandringsstråt tillsammans med sina klasskamrater. Jag gissar att han sen sov gott hela dagen. Till kvällen sen gällde det att sätta på sig nya stassen och komma iväg på examensmiddag tillsammans med klasskamraterna. Efteråt var det visst disco, men det intresserade inte nämnvärt. Bättre då att åka och bada – och slippa finkläderna!

Jag ser fram emot att få se hur fin han och alla andra ungdomar är, och hoppas innerligt att det blir uppehållsväder imorgon när de ska marschera från församlingshemmet i Floda till kyrkan.

Hoppsan, nu är det nog dags att sova en stund, har redan lyckats nicka till och tryckt på alla möjliga knappar på datorn. Lika bra att lägga sig på riktigt. Knäet värker och vill detsamma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s