Solen glimmar blank och trind…

Solen skiner! Så trevligt att få vakna av värmen från solens strålar. Jag sov faktiskt ända till klockan var halv åtta idag, det händer inte ofta, men det var skönt att få sova ut ordentligt. Man börjar bli lite sliten av allt som händer här runt omkring. Det är trevligt, men tar ändå på krafterna.

Lugnt är det inte idag heller, nu kör vi omkull höet och ber till Gud att väderleksprognoserna stämmer, för i så fall ser det ut att bli perfekt höväder under denna vecka. Nu är det vinna eller försvinna, man måste chansa lite ibland. Vilken fröjd om höskullen är fylld innan vi åker till Bingsjö!

På tidig eftermiddag fortsätter vi på ett sätt vår bön till de högre makterna, då kommer Isterbandet till vårt missionshus och sjunger läsarsånger med liv och lust. Det kan man inte missa! En riktig höjdarstund brukar de bjuda på och självklart vill man vara med där om man har möjlighet.

Direkt efter bär det iväg vidare, egentligen skulle vi varit precis samtidigt hos vår körledare, men vi kommer inramlandes lite senare. Där blir det nog också trevligt. Prat, skratt och musik kan man hoppas på. En bit mat är också utlovad och säkerligen blir det en kaffekopp dessutom.

Mycket trevligt på gång alltså – men nu har jag inte tid att sitta här längre. Full fart gäller, så jag är klar med alla sysslor tills nöjena börjar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s