Kryckeståt i byn

Där ser man! Det mesta blir bättre bara man sovit på saken. Igår skulle jag försöka få in dessa bilder, men det gick då rakt inte. Tänkte jag skulle berätta om något roligt och inte bara om mina dystra tankar, som ju blev ännu dystrare när det jäklades på den tekniska fronten.

 Här ser ni två bilder från söndagens stora händelse här i byn – kryckdragning för yngsta dottern och hennes tillkommande. Runt 70 personer kom och hjälpte till att skapa ett fantastiskt minne för de unga tu. Den blivande brudgummen hade ingen som helst aning om vad som skulle ske, så det var extra roligt att se hur han skulle reagera. Resultatet blev en riktigt rörd ung man, och det imponerar ju stort på oss mammor/svärmödrar, så han får med beröm godkänt!

Jag hade dagen till ära gett en kompis i uppdrag att dokumentera hela händelsen också, och det gjorde han med bravur. Med i packningen tillbaka till Västergötland fanns två cd-skivor fullspäckade med kort, så nu kan övriga släktingar och vänner också ta del av äventyret i efterhand. Säkert kommer det blivande brudparet att kika på dem emellanåt också. Jag hoppas och tror att det blev ett kärt minne på deras gemensamma livsresa.

 

Annonser

2 thoughts on “Kryckeståt i byn

  1. inger skriver:

    Så fint det ser ut! Så mycket Dalarna att det bara flödar om det, sommar, sol, vacker natur och en massa spelmän.
    Skönt för er där uppe på backen att det händer trevliga saker också, att det går att leva vidare är väl ett av naturens under och meningen med livet.

    Njut av sommarvädret så syns vi på jobbet snart/kram Inger

  2. Ängeln skriver:

    Ja visst är det fint och precis som du säger, skönt att få lägga ett glatt minne ”överst i högen”. Även om sorgligheterna gläntar fram då och då, så har man något att balansera dem med. Och mera trevligt väntar inom kort, bröllopet är ju kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s