Torsdag

Redan torsdag, ja till och med snart fredag, för det återstår inte så mycket av den här dagen. Oj vad tiden går fort. Det finns saker jag längtar till, så då är jag glad att tiden skyndar på, men sen vill jag ju att den ska stå stilla rätt som det är, så jag hinner njuta av det där jag längtat till!

Efter jobbet har jag varit till centralorten på styrketräning. Det började förra veckan, så nu har jag gjort två gånger den här terminen. I nästan ett helt år har jag varit borta från träningen på grund av att krämporna satt käppar i hjulet för mig. Det känns minsann, jag känner mig smidig som ett kylskåp ungefär. Ser väl ut som ett sånt också. Ett sånt där gammalt bulligt kylskåp. Klumpigt och osmidigt. Förhoppningsvis ska det i alla fall bli lite bättre om jag lyckas hålla mig med och inget mera tillstöter. Jag får ju lov att utgå från dagsformen, och sen försöka jobba för att bli i lite bättre trim. Lyckades komma ihåg att ringa till sjukgymnasten idag också, det har jag tänkt göra länge, men då gäller det att ringa när det är telfontid, och just då brukar jag inte komma ihåg att jag ska ringa. Får komma dit nästa vecka och det ser jag fram emot, hoppas verkligen att jag kan få lite ordning på min axel med det snaraste.

Nu ska jag ta och säga godnatt och tack för idag. Det är snart dags att stiga upp igen, och jag har en intensiv helg framför mig, så det gäller att hushålla med krafterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s