Kalas hela dagen lång…

En riktig kalasdag har det varit idag. Två av mina vänner fyller år just den här dagen, dels min granne, dels en gammal spelkompis som bor lite längre bort. Spelkompisen fyllde 75, så där var det lite extra pådrag. Vi var nio glada spelmän som for för att hylla vår vän. Självklart var fiolerna med i packningen, och vi spelade lite låtar för henne. Tyvärr kan hon inte spela med oss längre, eftersom hon fått stroke för flera år sen, och därför är förlamad i ena sidan och sitter i rullstol. Förhoppningsvis njuter hon ändå av att få vara mitt ibland oss när vi spelar. Vi bjöds på både smörgåstårta och vanlig tårta, så vi fick minsann lön för mödan också.

När jag sen kom hem var det i stort sett bara att fortsätta på nästa kalas. Då var det grannens  61-års kalas, även där serverades tårta och lite annat smått och gott. Någon underhållning i form av musik blev det dock inte, men en trevlig stund i goda vänners lag fick vi.

Nu är det hög tid att avsluta dagen, jag börjar bli trött. Snart är det nyårsnatt och man ska vara uppe och hålla igång natten lång. Det brukar i och för sig inte vara något problem, men det är ju dumt att göra slut på sig i förväg.

Annonser

One thought on “Kalas hela dagen lång…

  1. inger skriver:

    Ser gott ut!

    Gott Nytt År

    kram Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s