Torsdag 22 mars 2012

Torsdag, och härligt vårväder är utlovat. Det går åt rätt håll! Gårdagen var inte fy skam den heller, vad gäller den saken i alla fall. Nu vill man gärna stuva undan vinterjackor och vinterskor. Blåsipporna är på väg upp, lika troget som alla andra år. Jag antar att det är som man påpekar i sången, blåsippor får sällan snuva och sånt, vi människor är känsligare. Själv är jag ju en riktig ”barfotalasse”, sen ett tag tillbaka har jag haft svårt att hålla mina fötter instängda i skor och strumpor. Vinterkängorna är ratade sen länge, foppisarna har kommit fram. Strumpor undviker jag så ofta jag kan, ibland måste de ju på för att man ska se anständig ut. Fast nog är det skönt när fotsulorna får möta marken, utan något däremellan. Det har jag alltid tyckt.

Jag känner mig lite mindre förkyld idag, echinagarden har väl gjort sitt kan man tro. Tron verkar allt, som man säger! Igår efter jobbet kände jag att vårkänslorna håller på att vakna inuti mig. Inte så att jag kände mig mer kärlekskrank än vanligt, men jag kände en väldig lust att stanna kvar ute. Kanske greppa en kratta, eller en sekatör och börja fixa i trädgården. Av det blev det intet, väntar man en stund brukar det gå över av sig själv! Nu var det väl inte riktigt så det var den här gången, det fanns helt enkelt inte tid. Jag måste skynda mig för att hinna iväg till nästa uppdrag – knivmakeri och körsång. Hann faktiskt vara på båda ställena, missade lite i början av sången, men gjorde mitt bästa den tid jag var där.

Nu är jag inne på slutklämmen med knivmakeriet. Är väl inte helt nöjd med gårdagens insats, gjorde några misstag, men så är det här i livet. Det får jag stå ut med, gjort är gjort. Som helhet tror jag att det kommer att kännas bra ändå, när allt är klart.

Idag ska jag försöka slå mig själv med häpnad. Har nämligen tänkt att försöka packa ihop mina saker inför morgondagens – eller rättare sagt morgonkvällens (kan man säga så?) äventyr, så jag kan komma iväg fortare än kvickt. Vi får väl se om jag lyckas. Men först frukost och en ny arbetsdag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s