19 juni 2013

En dag fylld med musikinsatser blev det idag. Först fiolspel tillsammans med en spelkompis. Vi underhöll ett sällskap med en del lokala låtar.

Sen hann jag bara hem och fixa till lite mat innan det var dags att träna sångrösten. Ett rejält träningspass blev det, vilket var välbehövligt för min del. Sångövningen idag var extra lång, åtminstone för en del av oss. Somliga valde att avvika och istället gå på en konsert eller ”smet” hem, själv prioriterade jag övningen, då jag vill veta att jag verkligen kan det jag ska framföra. Det är inte lång tid kvar till vi ska iväg till Värmland på sångarturné, och nu har vi lite sommarledigt, så då var det bra att köra riktigt hårt, och låta det mogna under uppehållet.

Jag har ingen lust att ”halka med på ett bananskal”, för att det ska ge mig något vill jag känna att jag är bra förberedd och kan min sak. Inte minst av hänsyn till vår ledare. Alla borde ta sig en funderare på hur kul det är för honom att jobba som bara den för att vi ska få till det, det är ju trots allt vi som måste kunna våra insatser, han kan ju inte gärna sjunga åt oss när det väl gäller. Sen kan man ju missa ibland, sånt händer ju även om man egentligen kan sin sak, men det händer i alla fall mera sällan. Det var synd att inte fler tog chansen, för det är absolut fler som skulle behöva en riktig genomkörare, den saken är säker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s