24 september 2013

Nog är det väl märkvärdigt, det går inte att sitta i den nya fåtöljen utan att somna. Det är visst mera regel än undantag! Ïgår skulle jag se på ett program om Björn Skifts och hans släkthistoria. Hängde med en stund, men sen var det kört. Förhoppningsvis finns det på SVT play, så jag kan se sista biten också. Den var intressant sa min sambo. Det visade sig att Björn hade släktskap till någon av de nåsbor som utvandrade till Jerusalem, den storyn som Ingmarsspelen bygger på. Det hade jag ju velat se. Varför väckte du mig inte sa jag. Men jag försökte ju, påstod han.

Skulle nog tro att han hade rätt i att det var hopplöst fall – jag har varit ute och ”slarvat” under helgen, så jag ligger nog en hel del minus på sömnkontot (och plus på kalorikontot!). Men jag har haft sagolikt trevligt, med goda vänner, god mat och massor av musik, så även om det blivit dåligt med sömn har det varit en riktig energiboost. Det är sällan en måndag på jobbet rinner iväg så behagligt som gårdagen, jag befann mig fortfarande i nåt sorts lyckorus över att än en gång ha fått tillbringa en hel helg med folkmusik från morgon till kväll.

Turligt nog har den här veckan ovanligt lite kvällsaktiviteter, så jag kanske kan hämta igen lite sömn. Kan jag möjligen varit förutseende och planerat så bra? Troligen inte, men ibland har man tur. Det finns väl någon där uppe som hjälper mig lite på traven emellanåt, som vet att jag behöver både den här typen av aktiviteter och vila för att klara av livspusslet. Tack för det! Själv är jag mästare på att tömma min kropp på krafter, men betydligt sämre på att se till att fylla på, så jag behöver en övergripande kraft som håller ordning på mig.

Apropå fylla på, så är det hög tid att fylla på med frukost nu. Magen skriker snart i högan sky, så nu ska jag göra den till viljes. Sen är det jobbdags.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s