1 april 2014

Igår hade jag svårt att somna efter att jag sett på programmet om ALS-drabbade Maria Eggers. Jag har tidigare sett program om andra människor som också drabbats av samma sjukdom, dels Ulla-Karin Lindquist, dels en ung man som nyss hade blivit pappa. Ibland är livet hur grymt som helst och mina egna krämpor känns futtiga jämfört med det öde som drabbat dessa människor. Känslan sitter kvar även idag, och det är svårt att hitta på något att skriva om som känns väsentligt.

Bästa idag var att åka till stugan och fixa lite. Man hinner inte så mycket på kvällen, men vi har i varje fall börjat. Det var hur mycket kottar, kvistar, barr och löv som helst, så det kommer att bli otaliga vändor med skottkärran innan allt är borta, men det är ett tacksamt arbete, för det syns skillnad direkt. Skönt att ha kommit igång med det arbetet, sommaren känns direkt mycket närmare.

Imorgon väntar en lång dag. Det vanliga arbetet ska göras, dessutom fyra timmars kursande i brandskyddsombudsutbildning. Jag har ingen ordentlig aning om vad det innebär för min del, men tror att det kan vara rätt intressant och lärorikt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s