Om mig

Jag är en kvinna som befinner mig ungefär mitt i livet. Min familj består av sambo, vuxna barn, barnbarn och en hel del djur.

Jag finns oftast i Västerdalarna, för var kan det vara vackrare än här?

När jag inte är på jobbet fyller jag min tid med bl a djur, musik och funderingar om livets mening, eller umgås med goda vänner. Kort sagt är jag rätt nöjd med min tillvaro (åtminstone för det mesta!).

Annonser

2 thoughts on “Om mig

 1. Lena Looström skriver:

  Hej Ängeln

  Det här var ju olyckligt, det verkar som du har hamnat i skotthålet för något som inte berör dig vilket jag är ledsen för.

  Jag har inte ”lånat” någons namn, jag använder mitt flicknamn, tillika mitt släktnamn, ser inget fel i det.

  Det är tydligen en släkting till mig (som jag inte känner) som gillar att Googla sitt namn och som blivit upprörd.

  Jag ber dig att inte bry dig om detta, alternativt förmedla våra adresser så kan ”Lena 2” och jag ta detta utan att vara till besvär för dig.

  MVH

  Lena (den Lena som skrev en kommentar i din blogg)

  • Ängeln skriver:

   Hej!
   Jag har inte tagit så hårt på det hela. Ditt inlägg var trevligt och gjorde mig glad, och det finns väl inget i det som kan uppröra den andra Lena. Om det inte är så att hon tycker det jag skriver är ren smörja, men jag tror inte att någon skulle reagerat alls om det inte var för hennes inlägg. Att flera människor har lika namn är ju inte ovanligt. Att just det här skulle vara så ovanligt hade jag ingen aning om, förmodligen har inte resten av läsarna det heller.
   Himla bussigt att du skrev och förklarade i alla fall. Då kan jag ju fortsätta vara glad över dina ord, istället för att fundera över varför någon bemödade sig med att göra mig ett sånt spratt.

   Jag ska skriva några ord till den andra Lena också, men då vet jag att det är ok att lämna ut din mailadress om hon tycker att ni behöver diskutera den här saken mera. Jag kan i viss mån förstå henne också, om hon visste att hon var ensam om sitt namn så är det klart att hon undrade, men förhoppningsvis är hon nöjd när hon får höra förklaringen.
   ”Ängeln”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s